HomeAI News
+[{{Live KIJKEN}}] Utrecht Ajax live kijken op tv en online 21.10.2023

+[{{Live KIJKEN}}] Utrecht Ajax live kijken op tv en online 21.10.2023

sopnolive
sopnolive
October 22nd, 2023

Op zondag 22 oktober spelen Ajax en FC Utrecht in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live

LINK:: Ajax - Utrecht Live Kijken

🔴📺GO LIVE==►►📲👉 Ajax - Utrecht Live Kijken

🔴📺LIVE OP TV==►►📲👉 Ajax - Utrecht Live Kijken

Het is weer genieten geblazen, want in de hoogste voetbalcompetitie van Nederland—de Eredivisie—is speelronde 9 aangebroken en er staan weer veel mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je FC Utrecht – Ajax kunt kijken?

Deze partij wordt gespeeld op zondag 22 oktober 2023 om 12:15 uur in het stadion van de thuisploeg in Utrecht: de Galgenwaard. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Wie deze zomer had gezegd dat de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht er eentje in de kelder van de Eredivisie zou zijn, had de lachers op zijn hand gehad. Nog geen paar maanden later blijkt dat toch echt de waarheid: de wedstrijd gaat tussen de nummer 16 en nummer 18 van de Eredivisie.

De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Utrecht - Ajax is zondag 22 oktober om 12.15 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Utrecht-Ajax, op welke zender? De live-uitzendrechten (live tv en livestream) van deze duels (zowel in de eredivisie als in de KNVB Beker) zijn in Nederland in handen van ESPN. Soms zenden ze dit duel uit op ESPN1.

FC Utrecht – Ajax online kijken: live stream op zondag 22 oktober 2023 om 12:15 uur

Speelronde 9 van de Eredivisie is aangebroken en gedurende seizoen 2023/24 worden de uitzendingen weer door ESPN verzorgd. De match tussen het team uit Utrecht en de tegenstanders uit Amsterdam wordt zondag om 12:15 uur op tv uitgezonden door ESPN. Op welk kanaal is afhankelijk van de programmering in de tv-gids.

De meeste kanalen van deze sportzender zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Eredivisie. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen FC Utrecht vs. Ajax staat zondag om 12:15 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor FC Utrecht – Ajax terecht bij ESPN.

Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tussen de teams uit Utrecht en Noord-Holland tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij Canal Digitaal uitgelegd wordt. Zoals we in het overzicht bovenaan dit artikel uitlegden, krijg je bij deze providers tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘FC Utrecht Ajax Eredivisie wedstrijd 22 oktober 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Eredivisie in 2023 op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de Eredivisie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Van de

Comments

no dataCoffee time! Feel free to comment